Op deze site gebruiken we cookies om het verkeer te analyseren, uw voorkeuren te onthouden en u optimaal gebruiksgemak te bieden.

Meer informatie bekijken OK

Elektronisch kandideren 2022 - 2023

Start   -   Vacatures   -   Aanmelden    

Elektronisch kandideren voor een tijdelijke aanstelling

Met enige voorbereiding vraagt dit slechts een twintigtal minuten tijd. Wie geen Belgische identiteitskaart of vreemdelingenkaart heeft en geen token kan verkrijgen, kan om technische redenen alleen kandideren nadat contact werd opgenomen met de helpdesk.

Let wel: uw aanvraag voor een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur (TADD) moet u steeds aangetekend opsturen naar de scholengroep. Voor uitleg over dit begrip verwijzen we u naar de oproep.

Heeft u geen toegang tot internet of geen kaartlezer, dan kunt u terecht in één van de GO!-instellingen om er gebruik te maken van een computer met internetaansluiting.

Om u te helpen bij het kandideren, hebben wij een handleiding opgesteld waarin u terugvindt welke gegevens en documenten u bij de hand moet hebben om te kandideren en hoe u te werk moet gaan om de gegevens in te voeren.

Bovendien kunt u hier documenten terugvinden die u bijkomende informatie geven over het kandideren:

  • De oproep 'Oproep tot de kandidaten voor een tijdelijke aanstelling in een statutair wervingsambt in het schooljaar 2022 - 2023 en tot de kandidaten die een beroep wensen te doen op het recht op een tijdelijke aanstelling van doorlopende duur': oproep in pdf-formaat
  • Een overzichtslijst met personeelscategorieën en wervingsambten: Overzichtslijst wervingsambten
  • Een lijst met de contactgegevens van alle scholengroepen:Lijst scholengroepen