Op deze site gebruiken we cookies om het verkeer te analyseren, uw voorkeuren te onthouden en u optimaal gebruiksgemak te bieden.

Meer informatie bekijken OK

Elektronisch kandideren 2020 - 2021

Start   -   Vacatures    

BERICHT AAN DE KANDIDATEN


De termijn waarin u zich kon kandidaat stellen voor een tijdelijke aanstelling in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap schooljaar 2020 - 2021 is sinds 15 juni 2020 verstreken.

U kunt geen gegevens meer toevoegen of aanpassen behalve uw:

 • persoonlijke gegevens
 • diploma's
 • nuttige ervaring/artistieke ervaring
 • werkervaring
 • vakken/opleidingen binnen diploma
 • vakken/opleidingen buiten diploma
 • vaste benoeming
 • beschikbaarheid
U kunt nog een nieuwe kandidatuur voor een scholengroep ingeven, maar deze wordt beschouwd als een 'spontane' of 'laattijdige sollicitatie' en heeft bij de selectie uiteraard de laagste prioriteit.

Indien u zich voordien al heeft geregistreerd als kandidaat (met uw rijksregisternummer), dan meldt u zich nu aan met uw elektronische identiteitskaart (eID), vreemdelingenkaart of token en dan krijgt u toegang tot uw gegevens die reeds zijn opgeslagen in de databank en kunt u een of meerdere nieuwe kandidaturen indienen.

Bericht aan de beheerders: als beheerder kunt u zich aanmelden via de link op GO! pro.

HOE AANMELDEN?


Welkom bij het elektronisch kandideren voor een tijdelijke aanstelling in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.Help?


Om uw privacy te garanderen, moet u zich aanmelden met de elektronische identiteitskaart (eID), de vreemdelingenkaart of het token.

eID: Om te kunnen aanmelden met uw eID heeft u uw elektronische identiteitskaart (of vreemdelingenkaart), uw persoonlijke pincode, een kaartlezer en software nodig. Hoe de eID gebruiken?
Ondervindt u problemen met het aanmelden met uw eID? Neem dan contact op met de Service Desk Digitale Transformatie op het nummer 02 740 79 91.
token: Wilt u uw eID liever niet gebruiken of beschikt u niet altijd over een kaartlezer, dan kunt u zich ook aanmelden met uw token (met gebruikersnaam en wachtwoord). Het token is een papieren kaartje waarop 24 persoonlijke codes van 6 letters gedrukt staan. Indien u nog geen token heeft, dan moet u dit wel online aanvragen en toch eenmalig uw eID (en een kaartlezer) of een andere digitale sleutel daarvoor gebruiken. Hoe het token aanvragen?
niet-Belgen: Heeft u geen Belgische identiteitskaart of vreemdelingenkaart, dan moet u, om een token aan te vragen, naar het registratiekantoor van Fedict gaan of naar een lokaal registratiekantoor gaan voor een manuele registratie aan het loket. Hoe een token aanvragen in een registratiekantoor?

Heeft u geen Belgische identiteitskaart of vreemdelingenkaart en kunt u geen token verkrijgen, neem dan contact op met de helpdesk van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap:

Volg onderstaande stappen om u veilig af te melden:
 1. Klik rechts bovenaan op 'Afmelden'.
 2. Sluit alle tabs in uw browser en alle browservensters. Zo voorkomt u dat een andere gebruiker acties kan uitvoeren onder uw naam.
 3. Als u was aangemeld met uw eID, verwijdert u deze uit de eID-kaartlezer en/of koppelt u de eID-kaartlezer los.