Op deze site gebruiken we cookies om het verkeer te analyseren, uw voorkeuren te onthouden en u optimaal gebruiksgemak te bieden.

Meer informatie bekijken OK

Elektronisch kandideren 2023 - 2024

Start   -   Vacatures    

BERICHT AAN DE KANDIDATEN


Het is nog steeds mogelijk om te kandideren voor een tijdelijke aanstelling in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap voor het schooljaar 2023 - 2024.
Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen kandidaturen die werden ingediend voor 15 juni en kandidaturen die worden ingediend vanaf 15 juni
.

(Let op: het gaat hier niet over de kandidaatstelling om een beroep te doen op het recht op TADD. Die aanvragen moeten nog steeds (aangetekend) ingediend worden voor 15 juni.)

U kunt altijd volgende gegevens toevoegen of aanpassen:

 • persoonlijke gegevens
 • diploma's
 • nuttige ervaring/artistieke ervaring
 • werkervaring
 • vakken/opleidingen binnen diploma
 • vakken/opleidingen buiten diploma
 • vaste benoeming
 • beschikbaarheid

HOE AANMELDEN?


Welkom bij het elektronisch kandideren voor een tijdelijke aanstelling in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.Help?


Om uw privacy te garanderen, moet u zich aanmelden met een digitale sleutel: de eID (elektronische identiteitskaart of vreemdelingenkaart), de itsme®-app of het token.

eID: Om te kunnen aanmelden met uw eID hebt u uw elektronische identiteitskaart (of vreemdelingenkaart), uw persoonlijke pincode, een kaartlezer en software nodig. Hoe de eID gebruiken?
itsme®: Om aan te melden via itsme®, moet u de itsme®-app installeren op uw smartphone. Dat kan met uw eID en kaartlezer of met uw bankkaart en bankkaartlezer. Hoe itsme® gebruiken?
token: Het token is een papieren kaartje waarop 24 persoonlijke codes van 6 letters gedrukt staan. Met een token kunt u aanmelden als u ook uw gebruikersnaam en wachtwoord kent. Een kaartlezer hebt u niet nodig. Het is niet meer mogelijk om een nieuw token aan te vragen.
niet-Belgen: Hebt u geen eID, dan kunt u zich manueel laten registreren in een registratiekantoor om een andere digitale sleutel aan te vragen. Er is een registratiekantoor bij FOD Beleid en Ondersteuning – DG Digitale Transformatie in Brussel, maar u kunt ook terecht bij een gemeente met een lokaal registratiekantoor. Hoe een digitale sleutel aanvragen?

Hebt u geen Belgische identiteitskaart of vreemdelingenkaart en kunt u geen digitale sleutel verkrijgen, neem dan contact op met de helpdesk van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap:
Ondervindt u problemen bij het aanmelden met uw digitale sleutel? Neem dan contact op met de Service Desk Digitale Transformatie op het nummer 02 740 74 74.

Volg onderstaande stappen om u veilig af te melden:
 1. Klik rechts bovenaan op 'Afmelden'.
 2. Sluit alle tabs in uw browser en alle browservensters. Zo voorkomt u dat een andere gebruiker acties kan uitvoeren onder uw naam.
 3. Als u was aangemeld met uw eID, verwijdert u deze uit de eID-kaartlezer en/of koppelt u de eID-kaartlezer los.