Op deze site gebruiken we cookies om het verkeer te analyseren, uw voorkeuren te onthouden en u optimaal gebruiksgemak te bieden.

Meer informatie bekijken OK

Elektronisch kandideren 2022 - 2023

Start   -   Vacatures   -   Aanmelden    

Waarvoor kunt u kandideren en binnen welke termijn?

Deze toepassing laat u toe elektronisch te kandideren voor een tijdelijke aanstelling in een wervingsambt en dit voor alle scholengroepen van het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

De kandidaturen worden opgenomen in een databank. Dat is een verwerking van persoonsgegevens die onderhevig is aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer informatie over de wijze waarop het GO! deze verordening in de praktijk brengt verwijzen wij naar onze privacyverklaring op http://www.g-o.be/disclaimer.

Indien u vorig jaar kandideerde, bevat de databank al gegevens van u. U moet wel uw kandidaturen hernieuwen en eventueel aanpassen voor het schooljaar 2022 - 2023. Uw kandidaturen moeten niet noodzakelijk in één keer worden ingegeven maar om geldig te kandideren, moeten de gegevens in de rubriek Kandidaturen uiterlijk 14 juni 2022 volledig zijn ingevuld. Na deze datum (vanaf 15 juni 2022) kunt u geen gegevens meer toevoegen of aanpassen behalve uw:

  • persoonlijke gegevens
  • diploma's
  • nuttige ervaring/artistieke ervaring
  • werkervaring
  • vakken/opleidingen binnen diploma
  • vakken/opleidingen buiten diploma
  • vaste benoeming
  • beschikbaarheid

Vanaf 15 juni 2022 kunt u nog een nieuwe kandidatuur voor een scholengroep ingeven, maar deze wordt beschouwd als een spontane of laattijdige sollicitatie en heeft bij de selectie uiteraard de laagste prioriteit. Als u nog vragen zou hebben, neem dan contact op met het secretariaat van een scholengroep (zie lijst scholengroepen).

Een kandidatuur is steeds geldig voor alle instellingen van een scholengroep. U kunt de lijst met de samenstelling van de scholengroepen vinden in de oproep (zie Elektronisch kandideren voor een tijdelijke aanstelling). U kunt uiteraard kandideren voor verschillende scholengroepen.